Tjenester

Din partner innen regnskap og foretakstjenester.

Regnskap

KOSTNADSEFFEKTIV

Jeg jobber for fremtidig vekst og økt lønnsomhet i din bedrift. For å nå dine økonomiske mål er det viktig med god struktur i regnskapet og rikitige systemer. Først og fremst bruker jeg det markedsledende regnskapssystemet Tripletex. Tripletex forenkler hverdagen for både meg og mine kunder. Men er det å foretrekke et annet system, så har jeg kjennskap og erfaring i flere regnskapssystemer. Vi finner den beste løsningen sammen for ditt selskap. 

Fakturering 

LIKVIDITET

Fakturering er den viktigste bidragsyteren for ditt selskap. Det sørger for økt likviditet. Utsetter du fakturering av dine kunder så struper du bedrftens handlingsrom. Den kan føles ubehagelig å kreve inn penger fra dine kunder. Overlat jobben til meg og du slipper da uønsket dialog med dine kunder. 

Rapportering

INFORMATIV 

En rapport brukes til veldig mye, blant annet ved å fortelle lederne hva som har skjedd, hvordan det er nå og hvor veien kan gå videre. Jeg hjelper deg i å planlegge veien fremover. 

Konsulenttjenester

FLEKSIBELT

Har du behov for bistand i ditt selskap i en kortere periode, eller er det områder i ditt selskap du trenger hjelp med innen utvikling og organisering? Når du har behov for bistand kan det bunne i uforutsette hendelser som gjør at du ikke kan ta de jobben selv. Da er det greit å vite at ved et slik samarbeid er ikke hjelpen langt unna.

Lønnsoppgaver

TIDSBESPARENDE

Lønnskjøring kan for mange bedrifter være en utfordrende oppgave. Det er mange regler og frister å forholde seg til.     Ved sykemeldinger, reiseregninger og andre utlegg samt andre pålagte trekksoppgaver kan det være overveldende og holde kontroll på alt. Jeg bistår kunden i lønnskjøring, rapportering til offentlige myndigheter, betaling av lønn, skatter og avgifter etc.                                                                  

Rådgivning

PROBLEMFRITT

Jeg bistår deg i dine selskapsmessige spørsmål og utfordringer. Jeg kan gi rådgivning innenfor skatt, avgift og personalarbeid. Jeg bistår også i rådgivning i ulike problemstillinger som en bedrift gjerne kan komme oppi.

Årsoppgjør 

TIDSBESPARENDE

Jeg bistår bedrifter med offentlig regnskap og skattemelding. Et årsregnskap skal først og fremst vise den økonomiske aktiviteten bedriften har hatt i løpet av året.                                                                                                                                              

Lag din egen hjemmeside gratis!